LLOCS PER VOTAR

Aquest són els llocs hon la gent pot fer el vot anticipat i el 13 de desembre.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: LLOCS PER VOTAR

 1. quatre pistes de pàdel, per molt barça totpoderós que hi hagi al darrera. Estimem els diners o estimem Catalunya? Aquesta és la qüestió.

 2. l qual va ser molt participatiu i va compartir les seves impressions sobre el tema amb la resta i va plantejar dubtes a les ponents. D’aquesta manera, les JERC vàrem assolir els objectius que sempre ens plantegem quan muntem un acte d’aquestes característiques, que són: posar sobre la taula temes d’interès per a la ciutadania viladecanenca, proporcionar arguments que complementin la formació del públic assistent i crear un debat que els enriqueixi.

 3. que són: posar sobre la taula temes d’interès per a la ciutadania viladecanenca, proporcionar arguments que complementin la formació del públic assistent i crear un debat que els enriqueixi.

 4. eva experiència personal, com a dona que va immigrar fa molts anys a la societat catalana de la qual sent sent plenament integrada, a pesar dels prejudicis i tòpics que sovint ha de fer front. D’aquesta manera, El Gharbi, va aconseguir fer conèixer la realitat que viu qualsevol immigrant quan arriba al nostre país, proposant solucions vinculades a la participació política.

 5. sovint ha de fer front. D’aquesta manera, El Gharbi, va aconseguir fer conèixer la realitat que viu qualsevol immigrant quan arriba al nostre país, proposant solucions vinculades a la participació política.

 6. cosplay diu:

  Qualsevol persona major de 16 anys que presenti el D. d’I. o bé un document que certifiqui que està empadronat a Premià de Mar. Es podrà votar anticipadament i per correu des de quinze dies abans de la consulta.

 7. Wonderful post about “LLOCS PER VOTAR”.

 8. D’aquesta manera, El Gharbi, va aconseguir fer conèixer la realitat que viu qualsevol immigrant quan arriba al nostre país, proposant solucions vinculades a la participació política.

 9. woow! Très intéressant post j’aime bien votre site maintenir les postes de grande

Els comentaris estan tancats.